Gazeta e perditshme “Srbija Danas”!: SHBA ne Kosove me plan per pushtimin e Veriut te Kosoves


Gazeta “Srbija Danas” shkruan se amerikanët, në bashkëpunim me e kstrem istët shqiptarë janë duke përgatitur një a ksion ushtarak në veri të Kosovës/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive ⤵)

“Amerikanët në bazën e tyre në Kosovë po përgatisin një plan ushtarak për të suImuar veriun e Kosovës”.

Ata do të përpiqen të provokojnë Beogradin për incidente, siç ishte arrrestimi brutaI i Gjuriçit, sepse kanë nevojë për justifikim në ndërhyrjen ushtarake.

E vetmja gjë që për shkak të cilës amerikanët e shtyjnë këtë plan është f rika se Vuçiç menjëherë do të dërgojë ushtrinë në Kosovë dhe se ushtria mund të ketë mbështetje të rëndësishme nga Rusia.”- shkruan Gazeta Serbe

Be the first to comment on "Gazeta e perditshme “Srbija Danas”!: SHBA ne Kosove me plan per pushtimin e Veriut te Kosoves"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*